Intai si intai: LA MULTI ANI!!!

Acum ca am scapat de chestia asta, si ca am scapat si de luna decembrie a lui 2010 (slava Cerurilor!), vreau sa va povestesc un pic despre proiecte…

Dintre cele 3 incepute in octombrie, am ramas doar cu 2… Evident, este vorba despre proiectul meu personal de slabit (unde zic eu ca mi-am indeplinit obiectivul propus pentru sfarsitul lui decembrie, dar nu fara greutati) si despre un al doilea proiect, un strategic POSDRU, unde munca este destul de multicica, dar zic eu ca merita!

Cel de-al treilea proiect – cel de educatie, se va derula in continuare cu succes (sunt absolut sigura de asta!), insa fara mine.

Abia astept sa vad cum va fi 2011! E ciudat ca scriu asta, mai ales ca noaptea mea dintre ani n-a fost cea mai mishto – am fost bolnava si singura acasa, inconjurata de chiote, urlete si tot felul de muzici si zgomote (cred ca la un moment dat mi-a trecut prin cap ca s-ar putea sa cada tavanul pe mine, dar m-am intors pe partea cealalta si am adormit din nou).

2010 a fost ok, per ansamblu. Ultimele 3 luni au fost cam ciudate si mi-au adus aminte de vremuri demult uitate, cand eram la inceputurile meseriei mele.

In decembrie 2009, imi propuneam aici niste lucruri pentru 2010…

Ce imi propun pentru 2010: sa invat macar sa citesc o harta, sa gatesc orice, sa lucrez pe minimum 3 proiecte si sa fac formare.

In afara de chestia cu harta, care a trebuit sa imi iasa in cele din urma, pentru ca am umblat prin tot Bucurestiul pe jos anul asta (nu ca e criza, ci din cauza lucrarilor de la Piata Galati), iaka cum au iesit celelalte:

– gatitul – am povestit acilea cum mi-a mers proiectul „musaca”

– proiectele – am participat la implementarea a mai mult de 3 proiecte, cel mai important si mai frumos fiind CALE, unde am avut si eu un mic rol in realizarea primei harti ocupationale din Romania

– formarea – am terminat masterul (asta nu stiu daca se pune!) 😀

Formarea ramane un obiectiv pentru 2011.

Pentru 2011 mai raman, de asemenea, ca obiective majore:

– cele 15-16 kile de slabit (acum, cand am vazut ca se poate, de-abia astept sa scap si de ce a mai ramas

– participarea la minimum 2 proiecte, unul in afara Romaniei (as vrea Africa, dar sa vedem ce zice si Doamne-Doamne)

– voluntariat mai mult si mai eficient pentru organizatiile si cauzele dragi mie (autismul, promovarea educatiei pentru sanatate si sprijinirea batranilor)

– timp cu familia si prietenii (sau macar timp de calitate, daca nu voi putea fi cu ei atat de mult timp cat imi doresc si cat stiu ca isi doresc si ei)

– informatii mai bune si mai utile si poate si intr-un limbaj mai academic pe blog – nu stiu, ma mai gandesc… Asta mi-a venit acum in cap si m-am cam surprins, ca doar scriu de 2 ani si n-am vazut vreo schimbare majora in limbaj

– o noua calatorie educationala – chiar as vrea si parerea voastra, pentru ca am 3 mari interese anul asta: masterul de dezvoltare regionala de la ASE, masterul de evaluare de la Univ. Bucuresti si facultatea de litere de la UCDC (engleza-spaniola)… am renuntat la interesul numit Facultatea de Medicina Veterinara din doua motive: cred ca trebuie sa invat fizica si biologie, iar Cara mi-a facut o poza a meseriei de medic veterinar pe care o s-o tin minte multa vreme… nu va spun care, va imaginati si singuri…

Acum va las, ma duc sa imi fac un ceai…

La multi ani din nou, pastrati-va speranta si fie ca Forta sa va insoteasca in toate! Remember, pastrati o atitudine pozitiva! Nu va va ajuta mereu, dar va irita suficient de multa lume ca sa merite efortul!

Melania


No Comments on “cum sa nu?”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>