MySMIS sau MySmith, cum l-au numit unii, s-a dovedit a fi o surpriza interesanta.

Articolul se numea initial “MySMIS – Prima experienta…”

Il incepusem in ziua de 15.09.2016, o zi de termen limita cu sau fara emotii… O zi venita dupa doua zile de foc continuu la introdus bugetul liniuta cu liniuta, cand MySMIS mergea mai bine in cele mai intunecate ceasuri ale noptii… 🙂

De ce a fost MySMIS o experienta?

In primul rand, pentru ca a revolutionat modul de transmitere a proiectelor. Nu de scriere… de transmitere.

Sunt multe lucruri pe care le-as imbunatati la MySMIS. Acum, dupa primele rezultate publicate in martie, le-as recomanda celor care l-au creat (si care la traininguri ziceau ca e IDIOT PROOF), sa creeze niste facilitati pentru utilizatori… pentru ca Murphy spune: “fa un sistem idiot proof si o sa se inventeze un idiot si mai mare”… Asadar:

  • sectiune de declaratii idiot proof – declaratia 1  partenerul 1 (ex. eligibilitate – am 5 parteneri, ar trebui sa am 5 declaratii)
  • sectiune de totaluri bugetare (ex. am buget pe activitati – foaia lunga cat o zi de post… la final, cand dau export din sistem, sa am total pe activitati, total pe parteneri, etc, samd…)

Sunt sigura ca si astea sunt in pregatire si ca pana la finalul anului le vom avea la dispozitie…

De ce o experienta interesanta?

Ei bine, a fost o experienta interesanta pentru ca, in afara de momentele de supraincarcare, cand intr-adevar aparea eroarea “Pagina nu a fost gasita”, mie MySMISu’ mi-a mers bine.

Acum ma distrez cu noul modul de Achizitii… Rugaminte pentru dezvoltatori – faceti ceva sa putem selecta cu usurinta proiectele pentru care introducem achizitii! Nu de alta, dar daca in aplicatie doar le vizualizam, sa nu ajungem sa inversam achizitiile intre proiecte!


No Comments on “MySMIS – O experienta…”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>