Asa cum va spuneam, am mai multe proiecte care se vor derula in paralel o perioada destul de indelungata (cam vreo 3 ani).

Maine incepe si proiectul numarul 2, insa despre el va voi povesti pe larg mai incolo, cand lucrurile incep sa se lumineze si pentru mine. Este vorba despre un proiect din domeniul educatiei (adica ce ii place cel mai mult lui Mel).

Sa va zic de proiectul 1:

– ieri am sarit peste micul dejun (bad, bad girl!, cel putin asa mi-au zis fetele) si peste cina (asta n-ar fi tragic rau)… Motivele: am dormit peste program (ora 7) si am fost prinsa intr-o intalnire pana dupa ora 19:30.

– azi am luat si mic dejun si tocmai ce am terminat cina (e 6:11 la mine… Nu-mi vine sa cred ce repede s-a terminat cutiuta aia de perlute de branza cu smantana!!!)… Si am mancat 3 banane la gustari… Rusine sa imi fie!!!

Tot azi am stat 45 de minute la electro-terapie, a.k.a. chestia aia care se cheama ca cik inlocuieste sportul… De sambata ma duc si la sala, cu sorela mea, asa ca uite cum intra si sportul in ecuatie!!!

Pana azi, lucrurile stau bine… Colegele de suferinta (adica de electro-terapie, care nu doare), zic ca s-au saturat de rosii, de castraveti si de salate… Pentru mine, care numai ce am inceput, totul este nou si culmea! minunat… Si-mi place painea de secara cu seminte (3 felii/zi) de nu mai pot…

Lucrurile nu sunt roze – am pus 30 de kilograme in 15 ani (vreo 15 numai in ultimii 6).

Ma gandesc cum voi arata cand o sa le dau jos si cum ma voi imbraca si ce bine si sanatoasa ma voi simti, si parca branzica aia chiar e suficienta, cand ma gandesc ca e mai greu de scapat de ea la varsta asta.

Sper sa nu se supere finantare.ro pe mine, dar mie proiectul nr 1 mi se pare genial… si vreau sa il impartasesc cu toata lumea!

Melania


2 Comments on “Proiectu’ 1, Proiectu’ 2…”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Corina says:

    Mult succes Mela!
    Rar mai intalnesc pe cineva care sa aiba mai multa ambitie decat tine pentru a duce la indeplinire un proiect.
    Deci noi iti tinem pumnii si avem incredere in tine! Imi permit sa vorbesc si in numele mai-stii-tu-cui. 🙂 Desi au cam trecut ceva perioade seculare de cand n-am mai dat semne de viata. Trebuie sa rezolvam cumva si problema asta – curand.

  2. melaniacoman says:

    Mai, la nunta ta vreau sa fiu super super… LOL

    Cat despre tinut pumnii… sper sa fac treaba buna…

    Pupici!

    Melania

    PS: Iertat problema cu datul semnelor de viata… Ce sa facem? Distanta mare, diferenta de fus orar si ea pe acolo…

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>