Undeva la sfarsitul zilei de azi va trebui sa incep si eu sa imi fac temele. Nu de alta, dar se apropie cu repeziciune ultimul modul de master – 10-13 decembrie, si trebuie sa fiu gata.

Deja stiu ce voi scrie pentru provocarea lansata de Prof. Soitu… Seamana mult cu citatul de mai jos, extras dintr-o carte despre Axel Munthe.

Am “furat” o poza de la Ana si voi scrie despre semnele si semnificatiile din ea la Semiotica – evident, voi lua un 7 sau 8 onorabil, poate chiar un 9…

La Iosifescu voi scrie despre organigrama unui proiect – tot imi place mie project managementul…

La Resurse umane probabil ca eu si doamna respectiva mai avem de discutat… Iar la ultimul curs, al carui nume nu imi vine in minte, deocamdata nu am idee ce tema vom avea.

A… si ar fi bine sa dau si primele capitole din disertatie la procesat… šŸ™‚

Dar… la munca cu mine! Si, in functie de stirile pe care le mai aud azi, sau in functie de ce mai citesc, asta e doar mesajul de buna dimineata!!!

O saptamana frumoasa! (da, si voua!)

M

Better to be Don Quixote than Hamlet! Better to be the self-sacrificing fool who battles against the sails of the windmills than the inert doubter who lives off his own melancholy.
Queen Elizabeth of Romania to Princess StƩphanie


9 Comments on “ultima suta de metri…”

You can track this conversation through its atom feed.

 1. Emmy says:

  Draga mea,

  Ti-am zis ca azi “spamuiesc”, dar de fapt nu sunt deloc off topic aici:
  1. dupa cum stii, asa mi-am inceput eu dimineata;
  2. il diseminez pt ca exista marturii multiple ca acest articol functioneaza pe post de cafea tare si neagra;
  3. better to be Don Quixote than Hamlet, strawberry-picker than corporatist, skeptical Utopian than “smart” political idiot… sailor than diplomat…
  Asadar:
  http://bleen.ro/politix-si-obelix/2009/11/30/bunul-simt-ca-oboseala/

 2. melaniacoman says:

  Doamna,

  Motivul pentru care te iert este urmatorul: mi-a placut intotdeauna de bleen.

  Da’ sa nu te mai prind ca faci politica pe blogul meu, ca te mananc.

  Mel

 3. Emmy says:

  Ma asteptam sa fii deranjata si sa reactionezi. Dar daca te-ai gandi serios ce spui, ti-ai da seama ca de fapt imi interzici sa scriu aici; sau imi sa-ti sugerez cu ce sos sa ma gatesti.

  Mai citeste odata articolul lui Bleen. Si apoi te provoc sa-mi gasesti o nisa a existentei umane care sa nu fie politica.

  Stiu ca nu te amuza unele lucruri – dar si eu imi pierd brusc umorul cand cineva le ignora seriozitatea.

  (Data viitoare injura-ma; e mult mai ok).

 4. melania coman says:

  Somnul…

  Si, pentru ca nu trebe sa te mai moderez, poti vorbi despre ce vrea sufletul tau pe blogul meu. Dar stim amandoua ca ne respectam prea mult una pe alta ca sa trecem peste niste bariere nescrise.

  Politica ma amuza, mai ales cand vorbesti tu despre ea.

  Nu stiu cu ce sos sa te gatesc, da’ stiu ca mergi tare bine cu un vin alb.

  Iart-o pe prietena ta mai tanara si mai naiva!!! Mai ales cand vine vorba despre politica, habar nu are ce spune!

  Mel

 5. Emmy says:

  Somnul – n-a fost niciodata apolitic! Cum sa fie apolitic marele escapism, tatal viselor si utopiilor, ultima libertate a sclavului de la jug? Revolutia culturala maoista, Memorialul Pitesti si Guantanamo iti spun ceva?
  Pe alta linie de gandire – de ce crezi ca s-a inventat ceasul desteptator odata cu fabrica? De ce crezi ca murit Raluca Stroescu cand incepea economia romaneasca sa dea in clocot iar al nostru guvern tot punea paie pe foc? CORPORATISTII LUI BLEEN CREZI CA APUCA SA DOARMA SUFICIENT NOAPTEA? Sau le trece ziua intr-o ceata de ganduri neterminate? (Dora, psihoterapista corporatistilor, ar putea vorbi luni despre asta).
  Iar pe linia cealalta, a lui “Ramaneti aici si veghiati cu mine”…de ce crezi tu revolutiile / revoltele / sarbatorile culmineaza noaptea? De ce au romanii cuvantul “destept”?

  PS: Merg bine si cu un rosu sec.

 6. melania coman says:

  Ba sa am pardon – eu dorm si nu visez nimic politic.

  Dora sa faca bine sa isi bage psihoterapia undeva si tu sa faci bine sa ma lasi, k de data asta chiar ma enervez.

  Tipic pentru tine sa vezi politici peste tot!!! De-abia astept sa iti iasa preferatul, sa scap naibii de discutiile astea!

  Melania

 7. melania coman says:

  Raluca Stroescu a murit pentru ca a ales sa fie corporatista – eu aleg sa ma culc la 10 si sa ma scol tarziu… De asemenea, daca Ana ma lasa azi, aleg sa si mananc… šŸ™‚

 8. Emmy says:

  Alegerile sunt politice prin definitie šŸ˜›

 9. melania coman says:

  Iar despre motivul pentru care au romanii cuvantul “destept” in vocabular… Don’t get me started!!!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>