Dragii mei,

Va invit cu drag la o expozitie deosebita.

Bucuresti, Cinema Studio, 1.06.2014 – expozitie si vernisaj. Perioada in care se desfasoara expozitia este 1.06-15.06.2014.

Ne vedem pe acolo!

Melania

Afis Expozitie

Culorile Inocentei

Mai jos, iata si Comunicatul de presa. Mai multe informatii gasiti si pe www.as-cult-flowerpower.info.

 

ASOCIAŢIA CULTURALĂ FLOWER POWER

 

Culorile Inocenţei/1 iunie/ora 12:00 la Galeriile UCIN

 

De câţiva ani incoace, de fiecare dată în preajma zilei de 1 iunie, o profesoară de pictură alături de un grup de părinţi s-au străduit şi au realizat cîte o expoziţie cu lucrările copiilor, ca o încununare a activităţii acestora de-a lungul unui an şcolar.

Pentru că scopul asociaţiei noastre este descoperirea şi susţinerea copiilor şi adolescenţilor cu preocupări şi performanţe artistice, anul acesta ne-am alăturat iniţiativei lor şi i-am sprijinit în organizarea expoziţiei a cărei temă poartă titlul ”Culorile Inocenţei” .

Expoziţia ”Culorile Inocentei” va prilejui expunerea unor picturi, circa 150 de lucrări, realizate de 35 copii cu vârste între 7-18 ani .

Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenţia asupra necesităţii implicării autorităţilor locale şi companiilor private în susţinerea artelor şi a atelierelor artistice pentru copii, şi, astfel, în susţinerea educaţiei artistice extraşcolare şi a artiştilor care işi dedică timpul educaţiei, dar şi a  profesorilor de arte şi meserii artistice din domeniul artei.

Vernisajul expoziţiei CULORILE INOCENŢEI va avea loc în data de 1 iunie 2014 ora 12:00 la Galeriile UCIN (in incinta Cinema Studio) care a fost foarte generos şi a oferit spaţiul expoziţional şi căruia îi mulţumim.

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 1-15 iunie 2014 iar accesul este liber.

Pentru curioşi :www.as-cult-flowerpower.info, şi paginile de facebook (Asociatia Culturala Flower Power si Atelier de Arta)

Expoziţia a fost organizată cu sprijinul UCIN, Petrom, Fundaţiei ”Împreună Reuşim”, Primăriei Municipiului Bucureşti şi va fi promovată de Radio România Cultural, aarc.ro, Revista Film, port.ro,gratuitor.ro, TVR2, DIGI 24 TV.

Mulţumim tuturor celor care sprijină desfăşurarea acestui eveniment !

Vă aşteptăm în număr cât mai mare să vedeţi ce picturi pot face copiii care lucrează cu artiştii !

Persoană de contact:
Anda Avrămuţ

tel 0728 66 44 44

email: andavramut@yahoo.com


0 comentarii la “Culorile inocentei – 1 iunie 2014”
Comentariul tau