Buna seara tuturor!

Revin cu o alta provocare educationala, pentru care ii multumesc unei doamne superbe si celor 5 doamne absolut minunate care m-au ajutat sa pun de o sedinta de time management de vreo 2 ore si un pic astazi…

Vreau sa ii felicit pe toti angajatorii care, chiar in zilele noastre de criza si lipsuri (!), isi sprijina angajatii cu astfel de mici atentii – cursuri, seminarii, coaching. Nu stiu cat de apreciati se simt angajatii astazi, insa eu, punandu-ma in locul lor, as fi mai mult decat recunoscatoare pentru ca seful sau sefa mea s-au gandit la ceva care sa ma ajute in activitate.

Aici, pe box.net, aveti link-ul catre mp3, iar aici, tot pe box, aveti link-ul catre PDF.

Pana la urmatoarea intalnire – time management cat mai placut si liste de lucruri de facut cat mai asemanatoarea acesteia:

lista de lucruri de facut

Sper sa va placa – mie mi-a facut o deosebita placere sa pregatesc materialele astea pentru doamnele cu care am lucrat azi si sa incerc sa le inghesui in sub 30 de minute (si sub 25 de Mb) pentru voi, cei care ma cititi cu mare drag.

Numai soare! (desi cred ca ar trebui sa schimb urarea in „numai umbra!”)

Melania


No Comments on “Time management…”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>