Tocmai ascultam conferinta Mediafax cu IMM-urile si fondurile structurale…

Concluzie la Madam Vass: „Prea multa ***** ma-sii in Romania… Sa mai punem si osul la treaba!”

Doamne, cat de jenanti sunt oamenii astia!

Fara cuvinte!


4 Comments on “Conferinta Mediafax – Libertatea”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Paun Cristian says:

    Eu am fost in direct in emisiune cu ea la Money Channel si la un moment dat a intrat in direct Radu Soviani si i-a spus ceva de arierate. A izbucnit pur si simplu si a inceput sa il atace pe Soviani cu tot felul de injurii care nu aveau legatura cu emisiunea. Nu prea mi-a picat bine. Din pacate pentru Andreea ea s-a schimbat mult de tot. Mi-a fost studenta insa incep sa o spun tot cu mai putina mandrie vazand cata miza politica e in tot ceea ce face. Politica te schimba… de cele mai multe ori scoate ce e mai rau din tine.

  2. melania says:

    Cristi,

    Eu nu mai am cuvinte – e, totusi, o DOAMNA! 🙂

    Ce pretentii sa mai aiba colegele mele de Master de la mine, care nu sunt?

    Ti se spune sa adopti un limbaj academic si politete si sa il lasi si pe celalalt sa isi spuna parerea si uite cum vine o gagica ale carei propozitii nu prea sunt coerente si care are stereotipii verbale de genul „din punct de vedere a” – doua greseli, nu una singura… si strica tot ce ai putea face ca parinte sau ca profesor pentru educatia copiilor nostri!

    Eu lucrez pe un proiect de women empowerment – citeam zilele trecute ca gagicile nu se baga in politica pentru ca nu au modele… Ba au! Si bine ca nu se baga!

    Ma simt indignata si foarte negativ impresionata de prestatia acestei doamne!

    Melania

  3. Paun Cristian says:

    Politica este incompatibila cu modelele. Inclusiv munca in institutiile statului sunt incompatibile cu vreu sistem de valori sau cel putin propun unul inversat. Si in politica si in aparatul birocratic al statului se promoveaza dupa complet alte principii si criterii numite pompos „politice”.

    Atunci cand societatea romaneasca devine (sau a ramas) prea politizata si prea birocratizata (inclusiv in multe companii private infiintate de fosti birocrati sau nomenclaturisti s-a pastrat acest sistem) nu se poate vorbi de un sistem de valori. La fel e si cu presa si mass-media care rareori propune valori si le scoate in fata.

    Mitul care domina datul la gioale pentru cel care scoate capul din multime si incearca sa fie altfel e MIORITA cu fatalismul ei stupid.

  4. melania says:

    Cristi,

    Mie mi-a mai trecut indignarea…

    Ce pot sa zic? O sa fiu mai intelegatoare cu cei care pleaca din tara, pentru ca sincer, chiar au de ce.

    Toate trec…

    Melania

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>