Hristos A Inviat! Si buna ziua tuturor!

Ultima luna a fost destul de dificila pentru mine (ultimele 5-6 saptamani, de fapt).

Nu voi intra in detalii aici, insa mi-am permis sa imi iau niste multe zile departe de ganduri intelectuale legate de educatie, formare, proiecte si project management in afara serviciului. Aceste zile au fost zile de la 9 la 6, urmate de seri introspective sau de seri amuzante sau de seri linistite, petrecute in varful patului, cu o carte buna.

Asa cum bine spune prietenul meu Ed, „nimeni, pe patul de moarte, n-a zis vreodata <<cat mi-as fi dorit sa mai stau pe la birou!>>”. Odata ce ai prins ideea asta, devii mult mai productiv si mai dispus sa folosesti in mod intelept cele 2, 4, 6, sau 8 ore muncite….

Nu prea am vorbit cu multa lume – am incercat, pe cat posibil, sa am doua-trei zile cap-coada de depresie (nu prea mi-a iesit pasenta) si sa imi revin, incetul cu incetul.

Ce e provocarea de 30 de zile?

Este o chestie inventata de o amica de-a mea, care spune asa: in urmatoarele 30 de zile, daruieste ceva cuiva, privindu-l in ochi. Poate fi o jucarie, o haina, o pereche de pantofi, timpul tau, sau pur si simplu o incurajare.

AICI mai multe informatii.

Ideea e sa tii un jurnal pentru ceea ce faci, in care sa spui ce ai simtit in momentul in care ai daruit acel ceva – orice o fi fost…

O alta povestire e ca voi incerca o chestie propusa de Hugh Jackman – sa traiesti cu 1,5 Euro / zi timp de minimum 5 zile… 🙂 Asta da provocare! Inca nu m-am apucat de ea, dar nu m-am re-apucat nici de dieta, asa ca timp mai este. Gasiti AICI mai multe informatii.

Cu dieta… Trebuie sa va marturisesc ca am incercat sa imi armonizez noul stil de viata cu programarea mentala existenta (cand de 5 ani de zile te tot vezi luand proportii, creierul incepe sa aiba idei ciudatele) si cu propriii mei demoni emotionali si alimentari… Pot sa zic doar atat: intotdeauna mi-a placut de mine, da’ acu’, de cand am slabit, parca ma plac mai mult… 🙂

Ii multumesc lui Codrin ca ii e dor de mine pe finantare.ro. N-am intentionat sa lipsesc atat de mult, dar asa a fost sa fie.

As vrea, daca se poate, sa promovez si blogul proiectului pe care lucrez – http://femei2010.wordpress.com.

Va pup! O zi faina!

Melania

PS: Lui Cata C. – bafta multa, prietene!!!


2 Comments on “Provocarea de 30 de zile si alte povestiri”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Cata C. says:

    Sa fie!!!!
    Multa bafta si tie!

  2. codrinpaveliuc says:

    Hugh Jackman ar trebui sa stea cateva zile in Romania, sa zicem prin judetul Vaslui sau Botosani, in gazda la o familie mai putin fericita (din punct de vedere financiar). Cred ca cei 1.5 euro/zi i se vor parea mult cand va vedea cum traiesc unii oameni.

    Multa bafta in provocarea de 30 de zile :-).

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>