Stiu, de-abia ma asteptati, ca pe o raza de soare…

As mai fi stat in concediu, drept pentru care, desi munca a inceput din 4.01, mintea mea s-a intors de-abia azi din vacanta.

Am inceput de vreo 5 ori un articolas in care va povesteam de cura mea de slabire (care nu va intereseaza pe domniile voastre) si de faptul ca sunt ciufuta rau pentru ca mi-e foame. De parca asta ar fi interesant pentru oricine altcineva decat pentru mine.

Zilele astea citesc despre “personal finances”. Nici o natie nu e mai buna la a te face sa te simti constient si vinovat ca nu ai grija de banii tai cum e natia americana. Va recomand cu caldura cartile de personal finance scrise de americani, pentru ca sunt pe sistemul “personal finance for dummies”.

Ma veti intreba de ce m-am apucat de chestia asta? M-am hotarat sa am un pic mai multa grija de finantele mele. Mi-am pus problema pensiei si a economiilor, mai ales ca tara asta merge asa cum merge.

Oricum, e interesant sa citesti despre chestiile astea.

Cam asta am vrut sa va zic pe ziua de azi.

Melania


No Comments on “m-am intors… :-)”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>