People always expect the worst of the rich and powerful, Sire. It is said one can always tell an aristocrat: he reveals only those of his vices which will make him popular.
-Edric

Power tends to isolate those who hold too much of it. Eventually, they lose touch with reality . . . and fall.
-Edric

Cele de mai sus pot fi valabile in orice context, dar… desigur, merg mult mai bine cand ai un conducator si o adunatura de fanatici care fac orice in numele jihadului, cum s-a intamplat in Dune.

Eu nu obisnuiesc sa fac politica… am si eu preferintele mele, dar le tin pentru mine si pentru cativa prieteni apropiati care ma „intelege”. Nu vreau sa ajungem ca acu’ 10 ani cand prieteni de-o viata nu isi mai vorbeau ca nu se intelegeau cu cine sa voteze.

Ma intristeaza ca finantare.ro a ajuns un loc unde se face politica… Dar, asa cum eu scriu despre ce imi trece prin cap si incerc sa fac mai mult decat o „radiografie”  a consultantei cu bunele si relele ei, cred ca fiecare are dreptul sa scrie despre ce-i place.

Dar POLITICA??? Please…

Hai, va pup si aveti o zi plina de realizari!

M


No Comments on “de(spre) politica si politicieni… din Dune”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>