Dragii mei,

Prin intermediul schemei de finantare Romania Start-up, dezvoltata in cadrul domeniului major de interventie 3.1 – Promovarea culturii antreprenoriale, Axa prioritara 3 – Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, cererea de propuneri de proiecte 176 – deschidem o paranteza in italice – ok, nu aveati nevoie de toata informatia asta, dar am vrut sa v-o dau – inchidere de paranteze, iata o oportunitate de finantare a afacerilor tinerilor studenti si a tinerilor si mai putin tinerilor care doresc sa isi transforme hobby-urile in activitati aducatoare de venituri si sunt dispusi sa isi asume riscurile vietii de antreprenor!

STARTUP ANTREPRENORIAL este un proiect destinat sprijinirii tinerilor antreprenori prin cursuri de specializare in domeniul antreprenoriatului, prin sprijin pas cu pas in dezvoltarea ideii de afacere si prin coaching pe perioada derularii afacerii (cca 4 luni pe durata de implementare a proiectului si 6 luni dupa aceea). Mai primiti si 25.000 de euro ca sa va desfasurati visul asa cum v-ati dorit.

Ca sa va inscrieti, va puteti folosi de informatiile atasate:

– CV-ul se poate descarca de aici: STARTUP ANTREPRENORIAL-CV Template.doc

– Scrisoarea de intentie – MODIFICATA – se poate obtine de aici: http://www.metodoromania.com/wp-content/uploads/2015/02/Scrisoare-de-intentie1.docx

Iata mai jos si o parte din anuntul postat la adresa: http://www.metodoromania.com/category/noutati-ro/

Spor la treaba!

Melania


7 Comments on “Oportunitate de finantare a tinerelor afaceri ale studentilor”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Melania Coman says:

    Buna, Virginia!

    Da, ai si tu acces la proiecte similare, pentru ca sunt targetate toate regiunile tarii.

    Ai in link-ul atasat lista proiectelor castigatoare – nu stiu daca au semnat toate contracte de finantare, dar sigur gasesti pe regiunea Sud-Muntenia unul sau doua:

    http://www.fonduri-structurale.ro/Document_Files//Stiri/00016253/s59ru_Lista%20proiecte%20aprobate%20CPP%20176.pdf

  2. lili says:

    dar cum pot sa aflu adresele de mail al organismelor care se ocupa de reg. sud -est ca nu vad nici un fel de promovare a acestor adrese.

    1. Melania Coman says:

      Din lista de proiecte este posibil ca cele cu Sud Muntenia sa aiba si Sud-Est… Ii iei prin eliminare. Din pacate, nu stiu sa fie publicate alte lucruri. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

  3. irina says:

    Salutare!

    Limita de varsta este 25 de ani?

  4. Melania Coman says:

    Acesta este comentariul Virginiei!

    Buna ziua,

    M-am bucurat foarte mult sa vad ca exista astfel de proiecte si am visat din timpul studentiei sa am propia afacere. Eu am domiciliul in Jud Giurgiu si as dori sa-mi deschid propia afacere. Nu sunt studenta si as dori sa beneficiez de un astfel de proiect. Ma puteti ajuta cu o astfel de informatie? Multumesc!

    Cu respect,
    Virginia Oprea

  5. Melania Coman says:

    Buna, Irina!

    Limita de varsta pentru studentii inmatriculati in inv superior ar fi de 25 de ani. Pentru 200 din cei 400 de beneficiari, nu avem limita de varsta si nici de studii.
    Te asteptam cu drag.
    Vezi ca pe site s-a modificat un pic scrisoarea de intentie, iar eu nu am avut timp sa modific si pe blog.
    Melania

  6. Melania Coman says:

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>