Dragii mei cititori,

Uite ca mai am si vesti bune si frumoase si nu-s numai carcotasa!

Astazi vreau sa va vorbesc despre un proiect destinat cresterii adaptabilitatii, flexibilitatii si durabilitatii in sectorul turism si ospitalitate, finantat in cadrul Axei 3, DMI 3.2 al POSDRU, prin Fondul Social European, unic prin abordarea pe care si-o propune… Proiectul “Competente pentru adaptabilitate, flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului” isi doreste nu doar sa specializeze pe cat mai multi dintre cei care ofera servicii de turism, ci si sa le creeze obiceiul de a o face avand in minte concepte legate de viata sanatoasa si hrana (si bauturile…) sanatoase.

Pentru aceia dintre voi care lucrati in sectorul turism-ospitalitate (angajati sau manageri sau intreprinzatori sau PFA) si doriti sa va upgradati / updatati cunostintele in domeniu, provocarea se afla A I C I. Intrati pe sectiunea “Harta specializarilor” pentru a vedea oferta de cursuri.

Cursurile va sunt oferite gratuit si mai mult, daca sunteti interesati, puteti participa si la sedinte individuale si de grup de consiliere in ceea ce priveste concilierea vietii profesionale cu cea familiala si cresterea flexibilitatii la locul de munca. Si acestea va sunt oferite tot gratuit.

Proiectul se deruleaza in 4 regiuni de dezvoltare: Sud-Est, Sud Muntenia, Centru si Bucuresti-Ilfov, iar cursurile sunt organizate in principal in Galati / Constanta / Tulcea (SE), Ploiesti / Sinaia (SM),  Bucuresti si Brasov, insa, pentru siguranta, va rog sa verificati si pe website-ul proiectului sau sa ii contactati pe membrii echipei de proiect. Un email sau un telefon si in cel mai scurt timp veti primi un raspuns cu tot ce ati dorit sa stiti si, foarte probabil, si cu niste chestii la care nici nu v-ati gandit.

Multa bafta!

Melania


2 comentarii la “Programe de formare gratuite in domeniul turismului si ospitalitatii”
 1. pirlog emanuela a spus:

  Buna ziua.
  As dori sa particip la un curs in domeniul turismului.
  Se organizeaza asa ceva in vara aceasta?
  O zi buna in continuare.

 2. Melania Coman a spus:

  Emanuela,

  te rog sa iei legatura cu organizatorii cursurilor – mai multe informatii vor fi pe http://www.gustaschimbarea.ro, iar acolo sunt niste persoane foarte dragute, care iti vor raspunde tuturor intrebarilor.

  Iata si datele de contact ale organizatorilor – SC EURODEZVOLTARE SRL:
  Bd. Unirii 57, Bl. E4, Sc. 4, Ap. 100-102, cod 030827

  tel: 031 711 5220

  fax: 031 711 5228

  Multa bafta!

  Melania

Comentariul tau