Dragii mei cititori,

Asa cum am promis in prezentare, iaka va atasez materialele. Pentru cei care doresc sa le utilizeze, aveti binecuvantarea mea, insa retineti, va rog, ca astea-s parerile mele, iar eu, ca orice om, sunt supusa greselii.

Prezentarea PowerPoint si transcriptul prezentarii se afla la link-urile pe care le accesati direct pe box.com.

Asa cum mi se intampla uneori, n-am apucat sa zic nici jumate din ce pregatisem – atasez prezentarile ca material educational pentru traineri si prezentatori si ma rog ca voi sa aveti mai multa prezenta ca sa va amintiti toate cele… Eu m-am ridicat de pe scaun, am coborat de pe podium, am tras aer in piept, am zis „Doamne ajuta!” si urmatorul lucru care mi-a iesit din gura a fost „Dumneavoastra platiti taxe?” 🙂

Ma uitam la Cristi Paun si cred ca de la asta mi s-a tras…

Am si un sir de multumiri:

– Multumesc doamnei si domnului Purnus pentru suport si incurajare – nu va cunosc de mult, dar sunteti niste oameni extraordinari si va iubesc!

– Multumesc doamnei Constanta Bodea, care pe langa ca mi-a fost mentor, manager, model de viata si profesor, imi este foarte draga, fiind un om deosebit!

– Multumesc lui Marius, lui Carmen si intregii echipe Finantare.ro – sunteti niste scumpi si extraordinari oameni, niste project manageri grozavi, si tare imi sunteti dragi! Data viitoare va fi si mai bine – sange pe pereti, ok? 😛

– Multumesc colegilor mei de dezbatere pentru ca au tinut focul aprins si au tot turnat paie – n-as mai fi plecat, asa de interesant a fost! Multumesc, Cristian Paun, pentru intrebari!

Prezenta la conferinta Finantare.ro de la Iasi a fost primul cadou de ziua mea pe care l-am primit anul acesta. Cei care ma stiti de pe facebook o sa il vedeti si pe al doilea, ca il postez acolo. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a imi depasi limitele!

Fun fact – cred ca am racit pe tren, da’ e numai vina mea… Si fun fact 2 – am cunoscut pe tren un cuplu casatorit de peste 45 de ani… True love is out there…

Melania


1 comentariu la “Conferinta Finantare.ro”
  1. Finantare.ro a spus:

    Felicitari!

    Si noi iti multumim pentru ca existi si ne faci viata mai frumoasa, draga Melania!

Comentariul tau