Buna seara tuturor!

Astazi m-am trezit cu gandul de a inregistra prezentarea pe care am facut-o la pre-examinarea pentru obtinerea certificatului de formator si m-am hotarat ca dupa ce o fac, sa o public pentru toti cei care doresc sa o asculte…

Motivul pentru care am facut un curs de formator acreditat CNFPA a fost simplu – simteam nevoia sa imi reamintesc ceea ce am invatat la masterul de educatie a adultilor si sa vad si alte puncte de vedere, sa socializez si sa invat de la colegii mei. Am descoperit un grup extraordinar, pentru care sunt foarte recunoscatoare, si am invatat o multime de lucruri noi si frumoase si cred ca m-am indragostit de tango-ul argentinian. Voiam sa impartasesc cu voi toti cat de minunat e sa daruiesti si sa primesti informatii din domenii care te pasioneaza.

WARNING!!!

Inregistrarea nu e de o calitate extraordinara, pentru ca nu am niste scule foarte performante pentru a face inregistrari, dar v-o transmit cu mare drag… Power-point-ul este atasat, de asemenea, ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc eu in fisierul mp3 atasat.

Iaka power-point-ul aici, iar inregistrarea se afla si ea la acest link.

Numai bine tuturor si sper sa va fie de folos!

Melania


1 comentariu la “O provocare… educationala”
  1. Cetateanul Popescu a spus:

    Mellody,

    ai un „bravo” de la mine. Formatoareo! 😉

Comentariul tau