Citesc azi doua chestii care m-au amuzat.

AICI, fonduri-structurale ne informeaza despre stadiul absorbtiei la 30.09.2011. Cica nu s-ar fi modificat nici macar cu un procent in plus. Ca sa citez si eu pe  cei care scriu rubrica de gossip de pe omg.yahoo.com, „What were you thinking?”

Cum era sa salte absorbtia pana la ceruri din august pana in septembrie 2011? Whatever… 🙂

Si celalalt articol – uite-l AICI – ne povesteste despre calendarul lansarilor de propuneri de proiecte de prin toate ame-urile adunate…

Ce ma frapeaza pe mine e ca AMPOSDRU are 3 cereri programate pentru octombrie… Intrebare: cand ati scos Ghidul Solicitantului – Conditii Generale 2011? Sau nu e necesar?

Ne descurcam cu cel din 2010? Sigur nu e nevoie sa revizuim oaresice lucruri, ca de ex. niveluri salariale, subcontractari si alte asemenea? Si daca tot suntem la capitolul asta, pot sa va rog si eu ceva? Puneti niste cerinte de Doamne ajuta, gen capacitate financiara si operationala si tehnica, si ce mai vrea sufletul vostru, da’ scrieti cu manuta voastra si descrierea exacta a ceea ce inseamna chestiile alea…

Si mai adaugati si vreo 10000 de caractere la management de proiect, ca sa va poata descrie orisicine cum si cu cine va face management de proiect.

Zic asta pentru ca nu am apucat sa imi vars toata frustrarea cauzata de tanti aia cu coalitia ei de oengeuri, care m-a iritat ingrozitor: cucoana, mie personal chiar mi se scarbeste de pi-ar-ul si lobby-ul tau – in afara de un comunicat de presa comun cu AMPOSDRU, ce ai rezolvat? Nimic!

Dar atata timp cat aia care vad chestia aia zic: „Mama, ce mishto! Ce i-am pus pe astia la respect!”, ce mai conteaza?

NOTA:

Stiu ca 2.3. era programat de acum un an, vara-toamna, deci s-ar putea merge pe GS-CG 2010. Dar totusi!!! Mai e un pic si intram in 2012. Ce naiba?


1 comentariu la “lansari de cereri de proiecte pe POSDRU???”
  1. melania a spus:

    4… Mii de scuze, pe aia cu transnationalitatea n-o vazusem…

Comentariul tau