Neatza, tuturor!

Da, sunt constienta de ora la care scriu…

Cazui azi pe ganduri si slava Domnului, am scapat fara sa imi rup un picior sau mai rau, ca am cetit pe nu stiu unde ca pe 7 se mai lanseaza un apel de propuneri de proiecte pe POSDRU.

Si ma gandeam ca singura chestie sigura este ca nu putem fi siguri de nimic… mai ales cand e vorba despre implementare.

Am un articol de pe fonduri-structurale pastrat la bookmarks, pe care nu ma duc sa il reiau ca sa ma umplu iar de spume… In acel articol se povestea de minunata intalnire AMPOSDRU + Coalitia oengeurilor, soldata cu comunicat de presa comun si 0 rezultate palpabile si urmat, la vreo 2 saptamani, de o clarificare privind modul cum se va lua prefinantarea inapoi de la privilegiatii primei schimbari a regulilor jocului cu privire la prefinantare…

Deci… cum ziceam, ceea ce stim sigur este ca regulile jocului sunt facute sa fie schimbate.

Distractie placuta tuturor si o seara minunata!

Melania


2 comentarii la “Ceea ce stim sigur…”
 1. ADRIAN STOIA a spus:

  AM de la POSDRU vine cu o noua „minunatie” legata de rambursari: cere beneficiarilor sa le trimita niste date (chiar nu conteaza ce fel de date, nu acesta este subiectul) pentru ca ei sa-si faca o situatie a intarzierilor!!
  Pai nu este evident ca ei au toate datele pt. astfel de evidente? Nu le au? Este chiar asa haos pe acolo?

 2. melania a spus:

  Am vazut si eu aberatia asta azi de dimineata, cand am deschis, ca de obicei, website-ul lor. Nici nu merita sa comentam…

  N-am mai fost de ceva timp pe la AM POSDRU si recunosc ca ultima data cand am ajuns pe acolo, m-am oprit la Registratura.

  Deci nu as putea sa va spun cum or mai fi toate cele. Cand erau in Calea Plevnei, puteai pleca cu dosare, ca erau pe hol, in cutii mai mult sau mai putin sigilate.

  Melania

Comentariul tau