Dragii mei,

Astazi am avut ocazia sa fac parte dintr-un auditoriu select, la o prezentare publica a unei teze de doctorat deosebite.

Buna mea prietena si deseori colega, Maria Dascalu, despre care povesteam la un moment dat prin 2009, a obtinut titlul de Doctor in Stiinte Economice, specializarea Informatica Economica, cu o teza de doctorat numita „Testarea cunostintelor in sistemele de e-learning, cu aplicatii in managementul proiectelor”.

Daca as fi facut parte din comisia de evaluare, i-as fi dat „Magna Cum Laudae”. Sa ma explic: o lucrare foarte bine structurata si argumentata, o tema inovatoare, modele, instrumente, experimente si alte asemenea ilustrate si explicate ca sa inteleg si eu, precum si prezenta ei deosebita. O lucrare care a combinat nu mai putin de 5 domenii de specialitate: tehnologii informationale, inteligenta artificiala, stiinte ale educatiei, statistica si project management. Asta e un lucru extraordinar… Dar…

Maria nu este numai o tanara foarte, foarte desteapta si cu o vointa de fier, este si o tanara deosebit de frumoasa (inside & out).

In ultimii 7 ani am vazut diverse programe de formare – la unele am si participat… Am vazut, in total, sute de oameni implicati in acele programe. Nici unul nu are taria de caracter, vointa, ambitia, incapatanarea, dedicarea, capacitatea de munca, spiritul critic si dorinta de a reusi pe care le are Maria. Nici chiar eu, de-aia o admir atat de mult.

Felicitari, draga mea! Sper sa iti faci timp, la un moment dat, cand o sa organizez o gala a femeilor de succes, pentru a vorbi despre experienta asta si altor femei!

BRAVO! Iti multumesc pentru inspiratia pe care mi-o oferi!

Melania


One Comment on “Excelenta in educatie”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Codrin says:

    Melania, nu ca as fi pesimist sau ca as avea ceva cu doctorii in toate, dar auditoriile la sustinerile in plen nu sunt deloc inchise. Poate merge oricine sa participe la orice prezentare de teza.

    Ca sa iti dai seama, te invit la a mea (undeva in octombrie):-).

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>