Dragi cititori,

Am deosebita placere de a va invita sa cititi mai multe lucruri despre proiectul FEMEI 2010, un proiect destinat facilitarii accesului femeilor si persoanelor apartinand unor grupuri vulnerabile pe piata muncii, printr-un set de actiuni integrate si prin masuri inovatoare de sprijin, in vederea concilierii vietii profesionale cu cea de familie.

Pentru a consulta comunicatul de presa, puteti apasa pe oricare dintre link-urile oferite… (Am pus link-uri peste tot prin propozitia anterioara…)

Vreau sa va mai spun doar ca echipa acestui proiect este o echipa de femei… Este o echipa foarte tanara – media de varsta este 30 de ani. Cred ca este o echipa care reprezinta nu numai femeia moderna, feminista, ci si pe cea traditionala. In afara de mine, care nu pot sa vin si sa mint oamenii in fata cum ca nu sunt workoholica, celelalte colege ale mele sunt niste profesioniste deosebite, educate, emancipate, echilibrate, niste modele adevarate pentru orice femeie (lor trebuie sa le multumesc pentru ca sunt alaturi de mine in toate proiectele mele, inclusiv cel de sanatate) si este o placere sa lucrez alaturi de ele.

Sunt sigura ca impreuna vom oferi reprezentantelor grupului tinta nu numai formare, consiliere si orientare, ci si certitudinea ca si ele pot accede pe piata muncii, ca pot fi tot ceea ce isi doresc sa fie si ca cel mai important lucru in viata este sa iti urmezi convingerile.

Despre colegii nostri barbati – managerul de proiect, responsabilul financiar si o parte dintre expertii transnationali pot sa va spun ca sunt niste oameni deosebiti. As putea sa ii laud si mai tare, dar proiectul este despre femei!!!

Incepand din luna iunie vom recruta si grupurile tinta – 1500 de persoane, dintre care 1200 vor fi femei, iar 300 vor fi persoane apartinand unor grupuri vulnerabile pe piata muncii. Toti cei interesati din Regiunile-tinta – Sud Est, Nord Est, Sud Muntenia si Vest sunt rugati sa ia legatura cu noi pe telefon sau pe email sau postand comentarii pe blogul proiectului. Proiectul este implementat la nivel national – va rugam sa ne contactati, chiar daca nu sunteti din aceste regiuni…

Inchei cu un citat din Sojourn Truth: „Daca prima femeie creata de Dumnezeu a reusit sa intoarca lumea cu susul in jos, atunci noi toate, impreuna, ar trebui sa putem sa o aducem la forma ei initiala.”

Va invit sa va alaturati noua pentru a schimba lumea!

Melania


5 comentarii la “Femei 2010 – un proiect destinat promovarii egalitatii de sanse pe piata muncii”
 1. Codrin a spus:

  Felicitari pentru proiect.

  Spune-mi si mie, te rog, ce reprezinta „alte categorii vulnerabile”.
  P.S.: daca ai nevoie de ajutor in NE, sa imi spui.

 2. melania a spus:

  Celelalte grupuri vulnerabile, conform descrierii ghidului solicitantului, includ, fara a se limita la: someri, persoane cu dizabilitati, persoane care au renuntat la scoala, tineri care parasesc sistemul public de ingrijire a copilului, persoane aflate in detentie sau eliberate din detentie, persoane cu dependente, imigranti, persoane discriminate pe piata muncii din cauza unor boli si maladii, etc.

  Melania

 3. ana a spus:

  Buna ziua Melania.
  Cum as putea afla mai multe detalii despre acest proiect .

 4. melaniacoman a spus:

  Ana,

  In link-ul de mai jos – http://www.box.net/shared/ohyebk64zv – vei gasi un document numit anexa_1_FORMULAR GRUP TINTA.doc

  Daca esti interesata sa participi la actiunile proiectului sau cunosti pe cineva interesat, te rog mult sa le transmiti link-ul.

  Veti completa cu informatiile solicitate si le veti trimite pe email la contact@femei2010.ro.

  Mai multe informatii despre proiect sunt postate pe blogul proiectului – femei2010.wordpress.com si pe site, care in momentul de fata are niste probleme. Daca il testezi, vei vedea ce vad si eu, adica un cgi-bin… 🙂

  Pentru mai multe informatii, ti-am trimis (sau iti trimit, in minutele urmatoare) si un email.

  Si te asteptam si la conferinta – daca esti prin Braila, joi, 2.06.2011, la ora 12, la Sala mare a Prefecturii… Doamne, nu-s deloc formala… 🙂

  Melania

 5. ana a spus:

  Multumesc pentru raspuns.Eu locuiesc la Cluj si nu voi putea participa la aceasta intalnire, dar imi exprim disponibilitatea de a participa la actiunile acestui proiect.Mai multe date despre mine pe Mail

  Cu deosebita consideratia
  Ana

Comentariul tau