Sau baba si mitraliera… Sau alte asocieri amuzante la care va puteti gandi… 🙂

Iaka aici, la colegii de la fonduri minus structurale, unde cei care suntem abonati si interesati de a ne angaja oamenii in proiectele ioropene pe care le implementam suntem pacaliti sa lasam 5 minute din timpul nostru pretios ca sa citim o agenda a unui asa zis curs hands-on de cum sa folosim codul muncii (cu c mic si m mic) in avantajul proiectelor mentionate.

Eu n-am vazut legatura. Daca o vedeti careva, dati-mi si mie de stire, eventual cu mentiunea sa-mi frecventez oculistul… De! Poate nu mai bat lentilele pana acolo!

Cu drag, Melania


2 comentarii la “coada vacii si stampila Primariei”
 1. Finantare.ro a spus:

  Asa e Melania! Cata dreptate ai 🙂

 2. Paun Cristian a spus:

  E aceeasi legatura ca si cea dintre cresterea TVA sau pretul la benzina si inflatia din luna Martie.

  Romanii sunt campioni la a gasi tot felul de corelatii, numai pe alea bune nu.

  Mai nou ramanem in criza ca e prea multa munca la negru. Probabil ca cei care se pot angaja (sau pot angaja) numai la negru (ca deh fiscalitatea e mare si tentanta sa fie evitata) trebuie sa moara.

  Sunt multe tampenii in nOUL cOD al mUNCII care il avantajeaza pe STAT: angajatul la negru miroase a puscarie. Eu ma intreb daca nu era mai bine ca neplata datoriilor catre stat al companiilor de stat (inclusiv impozite cu salariile) nu trebuia sa miroasa a puscarie. Atat pentru cei care ii pasuiesc cat si pentru cei care administreaza in dorul lelii si in favoarea lor STATUL.

  Sunt curios oare cu cine s-o corela şomajul…

Comentariul tau