Buna sa va fie dimineata!

Doamnelor, domnilor, sa aveti o primavara faina, soarele sa straluceasca asupra voastra si toate planurile sa vi se indeplineasca tot anul!

Azi incep si babele, iar de pe 9 martie, mosii… Asa am auzit. Eu am o baba traditionala pe 8 martie – sunt sigura ca va fi soare, poate va fulgui usor, sa simt si eu zapada pe nasuc si cu siguranta va fi o zi superba.

Ieri am primit un martisor de la MECMA – pentru necunoscatori – Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Este un martisor pentru toti, mai ales pentru antreprenori – se cheama „Strategia guvernamentala pentru dezvoltarea sectorului IMM in perioada 2009-2013”.

Departe de mine gandul de a ii critica pe onor consultantii care au elaborat-o. Departe de mine gandul de a ii critica pe onor functionarii MECMA ca au lansat-o de-abia acum.

Am o singura observatie – se bazeaza prea mult pe ajutor de stat si prea putin pe de-taxare si pe eliberarea antreprenorilor de poverile fiscale nasoale pe care le au de infruntat acum.

Acestea fiind spuse, as vrea sa le doresc din tot sufletul sa le iasa implementarea strategiei acesteia, intru binele meu si al tuturor.

Este o zi superba, de care vreau sa ma bucur, asa incat va las cu link-ul pentru acest martisor aici, via colegii de la Fonduri Structurale.

Melania


3 Comments on “Martisor de la MECMA si altele…”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Cetateanul Popescu says:

    Sa-ti fie primavara frumoasa si tie, Melania!

    PS: stii ca ai un zambet frumos?

  2. melaniacoman says:

    Multumesc, Cetatene!

    Stiu, stiu… Il folosesc in fiecare zi… 🙂

    Numai soare!

    Melania

  3. COJOCARU MARIANA says:

    sa se incalzeasca sufletul tau de razele soreleui primavaratec,
    iar ochii sa se oglindeasca doar in zimbete frumoase.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>