Citesc in PRAO Sud Muntenia si in PNR ca prioritatile Guvernului pentru resursele cele umane sunt urmatoarele:
1. Consolidarea pietei muncii, cu sub-prioritati vizand: imbunatatirea accesului pe piata muncii, flexibilizarea pietei muncii, prelungirea vietii active si activarea fortei de munca din zonele rurale…
si
2. imbunatatirea calitatii resurselor umane, cu sub-prioritatile: imbunatatirea calitatii invatamantului superior si promovarea educatiei continue

Ok, acum probabil ca va intrebati de ce nu mai pot de ras cand citesc asta…

Hai sa va explic… De exemplu, prioritatea 1, sub-prioritatea 3 – prelungirea vietii active… De ce a devenit asta o prioritate dupa zeci de mii de pensionari anticipate?

Ca sa nu mai zic ca nici macar nu se mentioneaza de unde scoatem noi locuri de munca pentru ca activatii din rural si cu expiratii neanticipati (imi cer scuze pentru limbaj, dar cred ca v-ati prins ca nu fac asta cu rautate) sa poata fi angajati in mod sustenabil (adica, dupa ce se termina orice subventie de la stat, ei raman acolo, la patron sau la intreprinderea care i-a angajat)?
De asemenea, nu mai pot de ras cand imi dau seama ca, in cele mai multe regiuni, ponderea industriei si serviciilor in PIB e cum e, pana incepi de faci defalcarea serviciilor pe: servicii publice, turism, etc. Si iti dai seama ca serviciile publice (sau Statu’) au ponderea cea mai maricica din placintica.
Nu sunt intotdeauna de acord cu Cristi Paun, da’ parca „face sens” ce zice el (cristianpaun.finantare.ro)
In rest, pupici si numai soare!
Vine primavara!

Melania

PS: Am primit cateva vesti minunate ieri (pe langa unele nu prea grozave, dar nu le las pe alea sa ma streseze): o fosta colega de-a mea s-a maritat si asteapta si un bebe!!! Felicitari, Lacra!

Si o nota de subsol pentru mine: Se poate!!! Cine stie cand o sa va anunt ca imi iau barbatul, cainii si catrafusele musai (adica laptop-ul, modem-ul si cu mp3-player-ul) si ma mut in Mongolia?


No Comments on “de ce mor de ras cand citesc documente programatice”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>