😀

Incep dimineata cu mic dejun la 7 si cu cititul acestei saga pe avocatnet (AICI). In 12 minute (mie atat mi-a luat, ca a trebuit sa citesc unele comentarii de doua ori), am aflat si eu ce mishto e sa te angajezi in Romania.

Comentariu rau – imi vine sa dau de pamant cu nenorocitii aia de la ITM Bucuresti care ma pusera sa imi fac program de 6 / 4 / 2 ore/zi, cand prevederea cu orele e abrogata din 2006… hai k n-o fi intrat in vigoare OUG-ul respectiv din 2006, o fi intrat din 2007… Dar, totusi…

Enjoy!

Melania


8 comentarii la “angajare liceean ca director…”
 1. Emmy a spus:

  Ale naibii proiecte internationale. Rili.

 2. Codrin a spus:

  Macar acum am aflat de ce nu ma angajeaza nimeni ca director..trebuia sa ma opresc de invatat acum vreo 7-8 ani!!!

 3. melania a spus:

  @ Emmy

  Sa nu fim rai! Doar pentru ca noi nu am avut asa noroc in viata… Rili… Prefer proiectele internationale.

  @ Codrin

  Sa-ti fie invatatura de minte… Pacat ca e cam tarziu… Dar, vorba ceea, nu sunt Piramidele minunate? (ma refer, evident, la „Alchimistul”)

 4. Emmy a spus:

  @ Mel
  Draga mea, in primul rand, nu vorbi in numele meu, ca eu am avut noroc in viata, dupa cum stii. Doi, la varsta lui eu ma ocupam cu Mircea Eliade, Wittgenstein and Led Zep, nu-mi beep tineretea cu „proiecte internationale”(cica). Nu regret. Ma intreb cat va citi omul asta la 40 de ani. Si daca generatia urmatoare (copiii lui) va fi analfabeta. Ca de, tata era ocupat pe „proiect”.

  Trei, va de capul clientilor acelor „proiecte internationale”; dara daca accepta, isi merita soarta. In schimb grupul tinta chiar n-are nicio vina la faza asta 🙁

 5. melania a spus:

  @ Emmy – 1

  Sorry! My bad… N-am inteles eu ce voiai sa spui.

  Nu stiu – scria ca le si implementa? Pe acele proiecte internationale?

  @ Emmy – 2

  Referitor la noua generatie, nu mi-as face griji. Un om atat de ocupat nu are timp sa se reproduca. Mai bine pentru umanitate… Daca, totusi, va face aceasta imprudenta, nu stiu ce sa zic.

 6. Codrin a spus:

  Era vorba de proiecte pe IT, respectiv realizarea de soft-uri. Din ce mi-am dat seama, respectivul tanar scria anumite bucati de cod pentru unele companii din afara in cadrul unor proiecte.

  Mai stiu si eu cativa care fac chestii asemanatoare…scuze…proiecte internationale.

  @Melania: tine minte Idiocracy. Daca cei care totusi au ceva in cap nu se reproduc, atunci…toata lumea se va transforma in…Romania.

 7. melaniacoman a spus:

  @ Codrin

  Stii ce imi place mie la COR-ul romanesc si la patronii romani?

  Cand nu pot sa iti dea un salariu mai de Doamne ajuta, iti inventeaza un job cu un titlu atat de pompos, ca nici macar tu nu mai stii ce faci acolo…

  Intrebarea mea: de ce naiba n-a spus ce vrea sa faca?

  Nu cred ca romanii „e” prosti. Am mai avut discutia asta pe undeva pe blog…

 8. Codrin a spus:

  @Melania

  Raspunsul meu e simplu: pentru ca nu intelegea nici ea ce facea pustiul ala. Oricum, daca pustiul ala era atat de bazat pe cat spunea, sigur nu tinea el sa fie angajat ca „director divizie informatica”.

  Ce-as incepe din nou discutia asta…romanii nu „este” prosti…suntem doar rau intentionati, lipsiti de viziune etc. Multe de spus…

Comentariul tau