Ocazional, cei de la fonduri-minus-structurale imi mai dau si chestii ffff interesante de citit… Si absolut umane, din punctul de vedere al omului care vede Fondul Social European drept o unealta foarte utila de crestere socio-economica si ii intelege latura non-patrimoniala…

Iaka cititi acilea: http://www.fonduri-structurale.ro/ProiectSucces.aspx?eID=105&t=ProiecteDeSuccess

Imi aduce aminte de proiectul vazut de Emmy in Scotia – un cinema 3D, prin 90 si ceva… printre primele in Europa. Facut – ghicirati bine daca ati spus Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Nu am stat sa compar cele doua instrumente structurale – fiind o minte mai aplecata spre comunicare si resurse umane, am inteles intotdeauna mai usor FSE-ul. FEDR-ul mi se pare prea… concret. Prea tangibil (cu exceptia e-shi..-stuff-urilor).

Oricum, azi mi-am luat-o: se pare ca nu sunt suficient de clara cand vorbesc cu lumea despre ESF. Despre proiecte. Despre cum trebuie bucatarita elaborarea cererii de finantare, despre cum gospodarim proiectul dupa. M-am hotarat sa vorbesc despre ESF beneficiarilor ca si cand ar fi in clasa I. Cu riscul de a parea oligofrena, mai bine sa fiu sigura ca s-a inteles mesajul…

M


3 Comments on “proiecte de succes”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Cara says:

    La inceput am citit proiecte de succes de pe fonduri-structurale.ro, dar mi-am dat repede seama ca nu ma ajuta la nimic, mai mult ma oftica sa vad ce pot face altii cu bani de la UE.

    Normal ca trebuie sa le vorbesti ca la clasa I-a, doar faci alfabetizarea lor. Mai gasesti si oameni cu care vorbesti aceeasi limba, dar asta depinde de domeniul de activitate si mediul in care te invarti. Dar nu cred ca tu nu vorbesti foarte simplu si concis cu ei.
    Cunosc oameni care nu isi adapteaza limbajul la conlocutorul tau, dar tind sa cred ca tu nu te incadrezi in categoria asta.

  2. melaniacoman says:

    Mai, imi vine sa imi iau jucariile si sa ma fac profesor la Romanica… De economie… ca doar asta am voie cf Modulului Psiho-pedagogic sa fac.

    Da’ e asha nasoala treaba in invatamant acu’, ca pe bune ca nu vreau sa fiu acolo cand o exploda mamaliga.

    Doamne, ce mi-ar placea ca generatiile astea de emo si de coinacei sa se rascoale si sa le dea in cap celor care cik le administreaza viitorul!!!

    Mai degraba il arunca la gunoi, impreuna cu toate testele standard si cu toata strategia de tampire a poporului!!!

  3. Alexandra Tanasa says:

    Buna!

    Interesant – primul cinema 3d facut din fonduri structurale 🙂
    Din pacate nu gasesc nici o adresa de mail aici – unde te pot contacta? Vreau sa iti trimit o invitatie pentru o conferinta pe teme de fonduri structurale 🙂

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>