Aseara am stat mai bine de jumatate de ora intr-un 86, care statea si el – ce sa faca? – la intersectia Calea Mosilor cu Dacia, pentru ca o putoare imperiala (fie o mimoza de Dorobanti, fie un fante de Dorobanti) se dusese sa isi faca cumparaturile prin zona si nu se gandise ca blocheaza circulatia cu a sa masina de fitze…

Pe langa ca mie mi se pare o fitza sa ai masina in Bucuresti… cealalta curiozitate a mea se leaga de urmatorul lucru: ce face politia in timpul asta si de ce nu le ridica masinile cineva?

De ce nu se urca soferii de 86 peste masinile cu pricina? Eu asa as face… Daca e permis pentru un cretin sa se urce beat la volan si sa distruga 7 masini intr-o parcare, de ce sa nu fie permis si unui om care transporta oameni si care trebuie sa urmeze un program (exact, are un orar precis) sa le faca praf masinile unora care nu au pic de respect pentru orarul sau si pentru calatorii sai?

De ce nu blocheaza intersectia si nu fac si ei scandal? Unde e igiena muncii acestor oameni? Cine are grija de ei?

Ca noi, calatorii, ii injuram si ii luam la 13-14 de nu se poate – parca ar fi vina lor ca un gigel cu nici douaspe clase si-a luat carnet, masina de fitze si isi face de cap pe strazile bucurestene!

Asa cum bine zicea cineva, in Bucuresti dezvoltare urbana k lumea se mai poate face doar dupa ce treci, in prealabil, cu tancul…  Poate o sa se gandeasca cineva si la fluidizarea traficului si la multe alte questii neimportante, cum ar fi locurile de parcare si supermarketurile cat mai aproape de periferie… 🙂

M


0 comentarii la “curiozitati…”
Comentariul tau