Cred ca asta e momentul in care luam de-a gata un mesaj de Craciun sau ne stoarcem creierasii sa zicem ceva mai de Doamne ajuta, ca sa fim mai tare decat vecinul sau colegul care ne-a luat-o inainte cu urarile de bine…

Pentru mine, Craciunul si Anul Nou nu inseamna decat o perioada in care e mai usor sa ma las manipulata (hai, fata tatii, fa tu asta… sau hai, ma, mama, zi si tu asa) si in care ma imbolnavesc de nervi, pentru ca toata lumea simte nevoia sa fie mai buna…

Anul acesta, insa, am facut un an de Finantare… Da, surprinzator, am un an de blogareala (sau blogging, da’-mi place mai mult cum suna in romana). Simt ca toti oamenii pe care i-am cunoscut aici (pe unii ii si vedeti in dreapta, la legaturi) si cei pe care i-am regasit (cea mai vocala este Emmy) precum si cei pe care i-am „ars” anul asta cu cate o scatoalca virtuala, m-au invatat sa fiu mai buna, mai desteapta si mai deschisa.

Vreau sa va multumesc, deci, tuturor, pentru ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc. Nu stiu cat de mult realizati ca fiecare mesaj al vostru mi-a oferit inspiratie si sprijin. Multam mult!

Va doresc ca Anul Nou sa va fie glorios, sa tintiti spre stele si sa le atingeti, sa va dea Domnul multa sanatate, o idee de dragoste, un strop de fericire si un dram de noroc!

Craciun fericit si La multi ani!

Multumesc!

Melania

zapada pe o frunza de trandafir

zapada pe o frunza de trandafir


1 comentariu la “Sarbatori Fericite!… Multumesc…”
  1. Sab a spus:

    Craciun Fericit si zile cat mai luminoase alaturi de cei dragi.

Comentariul tau