‘Neatza tuturor!

A cazut Guvernul, Romania a mancat bataie la fotbal de la Serbia (mie oricum nu-mi mai place de echipa nationala a RO din 1990 toamna – atunci am plans ca n-a castigat Italia si dupa aia nu m-am mai uitat la fotbal)…, iar eu am avut ceva dezamagiri profesionale (ghidul de POS DRU e scris cu adevarat de niste profi) si din pacate, personale (don’t get me started)… si a venit, colac peste pupaza, si iarna!!!

Deci… cum spuneam, am si eu astazi norishoru’ meu personal. O sa imi treaca.

Asa… ca tot vorbiram de criza, care iaka, se adanceste pana cand va ajunge in cele mai adanci straturi ale Terrei, preferabil acolo unde e cald si bine (!) (a se citi, la naiba), m-am apucat sa citesc si eu ceva care sa ma amuze… Va dau si voua copy/paste… E un citat dintr-un actor care, desi nu e cunoscut si nu e Brad Pitt, joaca chiar foarte ghinishor.

Intrebat de bunica sa proprie daca nu ar fi bine sa-si faca si niste planuri de rezerva, in caz ca nu-i iese pasenta cu actoria, Lee Tergesen a raspuns:

„I said, ‘Well, grandma, if I have something to fall back on, won’t I fall back?’ Which is sort of a youthful attitude, but I’ve always followed my gut.” („I-am spus: „Bine, buni, daca am planuri de rezerva, n-o sa ajung sa le folosesc? Ceea ce arata o atitudine tinereasca, dar intotdeauna m-am ghidat dupa ce-mi spune instinctul”)

Acum… stiu ca 1. nu suntem in America, 2. nu suntem actori, 3. criza e criza si se pare ca everything’s downhill from here, da’ mie mi se pare o atitudine cat se poate de ok.

Sper ca Bert citeste blogu’, ca numai ce m-a intrebat vinerea trecuta daca imi urmez visele… 🙂

Asta ar trebui sa ii raspunda.

M (avand inca o deosebita greata, da’ se trateaza)


No Comments on “norishoru’ meu propriu”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>