‘Neatza tuturor!

A cazut Guvernul, Romania a mancat bataie la fotbal de la Serbia (mie oricum nu-mi mai place de echipa nationala a RO din 1990 toamna – atunci am plans ca n-a castigat Italia si dupa aia nu m-am mai uitat la fotbal)…, iar eu am avut ceva dezamagiri profesionale (ghidul de POS DRU e scris cu adevarat de niste profi) si din pacate, personale (don’t get me started)… si a venit, colac peste pupaza, si iarna!!!

Deci… cum spuneam, am si eu astazi norishoru’ meu personal. O sa imi treaca.

Asa… ca tot vorbiram de criza, care iaka, se adanceste pana cand va ajunge in cele mai adanci straturi ale Terrei, preferabil acolo unde e cald si bine (!) (a se citi, la naiba), m-am apucat sa citesc si eu ceva care sa ma amuze… Va dau si voua copy/paste… E un citat dintr-un actor care, desi nu e cunoscut si nu e Brad Pitt, joaca chiar foarte ghinishor.

Intrebat de bunica sa proprie daca nu ar fi bine sa-si faca si niste planuri de rezerva, in caz ca nu-i iese pasenta cu actoria, Lee Tergesen a raspuns:

„I said, ‘Well, grandma, if I have something to fall back on, won’t I fall back?’ Which is sort of a youthful attitude, but I’ve always followed my gut.” („I-am spus: „Bine, buni, daca am planuri de rezerva, n-o sa ajung sa le folosesc? Ceea ce arata o atitudine tinereasca, dar intotdeauna m-am ghidat dupa ce-mi spune instinctul”)

Acum… stiu ca 1. nu suntem in America, 2. nu suntem actori, 3. criza e criza si se pare ca everything’s downhill from here, da’ mie mi se pare o atitudine cat se poate de ok.

Sper ca Bert citeste blogu’, ca numai ce m-a intrebat vinerea trecuta daca imi urmez visele… 🙂

Asta ar trebui sa ii raspunda.

M (avand inca o deosebita greata, da’ se trateaza)


0 comentarii la “norishoru’ meu propriu”
Comentariul tau