Mi-am dat seama zilele astea – ca urmare a discutiilor despre ACB – ca pana si specialistii au nevoie de aprobare, de validare, de cineva care sa ii bata pe spate si sa le zica: „Eu cred ca e foarte bine, pisi!”

Mai ales acum, intr-o perioada plina de incertitudini pentru consultanta (ca si pentru intreaga lume), toti cautam un referential, un standard… Cu totii asteptam sa se intample ceva, sa ni se valideze ipotezele de lucru…

De aici si acest post – resurse infinite… Site-urile mele preferate zilele astea, de unde imi iau daca nu o doza mare de cunoastere, macar o doza mica, mititica, de umilinta:

1. gogole.com – este favoritul meu pentru cautari… Mai am si altele, dar crezul meu este:”If you don’t know it, google it!”

2. reteaua IPMA – nu va dau link-ul, ca e imposibil de tinut minte… eu mi-am uitat pana si contul si parola – accesul la grup este pe baza de invitatie si in general, de acolo imi iau o doza mare de tot de incredere… De la IPMA merita citit International Competence Baseline 3.0. – standardul lor de project management.

3. gantthead.com este un website care are doua mari avantaje:

– articole interesante pe project management (singurul inconvenient e ca majoritatea celor de acolo sunt IT-isti)

– retea de project manageri / program manageri la nivel mondial

pentru acest link ii multumesc Elenei Plop, Business Analyst Vodafone

4. www.scribd.com – aici gasiti e-books (de toate felurile si de toate domeniile) – preferatele mele sunt povestile si romanele, dar e un loc bun de gasit inclusiv informatii de specialitate. Avantaj major – e gratis.

Singura resursa care cred eu ca ne lipseste tuturor e timpul


2 comentarii la “resurse infinite…”
  1. Leandru a spus:

    As mai adauga http://www.torrentz.com pentru cei ce citesc. Sunt foarte multe carti de MP.

  2. Elena a spus:

    🙂 knowledge exchange oricand cu mare placere

Comentariul tau